Aktuális információk

  A szeptemberi záróvizsgákkal kapcsolatos információkért KATTINTS IDE!
  Kedves hallgatók,   ITT olvasható Moga Dorina adminisztrátor üzenete a tandíjak kifizetésével és az elmaradt vizsgákkal kapcsolatban. Belépési nehézségek esetén írjatok emailt a rocateo@ubbcluj.ro címre, segítünk.  
Kedves hallgatók! Az I. és II. éves alap-, az I. év mesterképzős hallgatóknak 2020. május 31-ig kell kitölteni a tanulmányi szerződést a 2020/2021-es tanév, I. és II. félévére. Fontos: - minden tantárgyat be kell jelölni mindkét félévben, a gyakorlatot is; - a kétszakos hallgatók 3 év alatt összesen 3 opcionális tantárgyat választhatnak a másik szakról.
További tudnivalók az ösztöndíjakkal kapcsolatban - 2020. március 30. Kiválósági ösztöndíj Érdemösztöndíj
A soron következő dékánválasztás folyamatának leírása ITT olvasható. A beérkezett versenypályázatok a BBTE központi honlapján ITT láthatók.
A Gyulafehérvári Intézet hallgatóinak záróvizsga eredményei ITT találhatók. A július 1-jei dolgozatvédés eredményei ITT érhetők el. 
A 2020. március 3-án zajló rektorválasztáson szavazati joggal bíró oktatók listája ITT konzultálható. A listával kapcsolatban február 28-án 15:00 óráig lehet fellebezni a Kar dékánságán.
A kolozsvári intézet végleges órarendje ITT érhető el. A gyulafehérvári intézet órarendje ITT olvasható.  
Tudnivalók I. félévi médiák Felhívás Ösztöndíjszabályzat

Oldalak