Doktori tanulmányok 2020/2021

Doktori tanulmányok befejezése

A doktori tézisek összeállításának szabályzata és módszertana itt érhető el.

Felvételi tudnivalók a 2020-2021-es tanévre

 

A Vallás, kultúra, társadalom katolikus doktori iskola 2020. szeptemberében szervez felvételi vizsgát. A szeptemberi felvételivel kapcsolatos általános egyetemi határidő napló itt érhető el. A doktori iskola saját felvételi szabályzata itt olvasható, itt pedig a járványhelyzetre való tekintettel hozott döntések és változások az iratkozással kapcsolatban, amennyiben a felvételi időszakában nem lesz engedélyezett a fizikai jelenlét.

A felvételire való jelentkezéshez szükséges dokumentumok listája itt érhető el.

A doktori tanulmányokra a felvételi vizsga mindkét próbája szóbelileg történik a ZOOM online felületen szeptember 11-én 9 órai kezdéssel. A belépési linket és a vizsgarendet az iratkozást követően közöljük.

Felvételi szabályzat

Felvételi szabályzat melléklete

Tanterv 2020/2021

További kérdésekkel keressenek minket a rocateo@ubbcluj.ro emailcímen vagy a 0745252659-es telefonszámon.

********************************************

A BBTE Doktori Tanulmányok Intézete 2018. augusztus 3-i 13937-es számú határozatával jóváhagyta a Vallás, kultúra, társadalom nevű doktori iskola létrehozását a Római Katolikus Teológia Kar keretein belül. Az induló doktori iskola doktorátusvezetési joggal rendelkező alapító tagjai abc-sorrendben a következők:

  • Dr. Benedek József, akadémikus, egyetemi tanár
  • Dr. Csiszár Klára-Antónia, habilitált egyetemi adjunktus
  • Dr. Diósi Dávid, habilitált egyetemi tanár
  • Dr. Holló László, habilitált egyetemi előadótanár

A katolikus doktori iskola a 2019-20-as tanévre felvételit hirdet 4 ingyenes és 6 fizetéses doktori képzési helyre. A szeptemberi felvételivel kapcsolatos általános egyetemi határidő napló itt érhető el. A doktori iskola saját felvételi szabályzata pedig itt olvasható. Az iratkozáshoz szükséges iratok listája itt olvasható. Az iratkozás helyszíne: a Római Katolikus teológia Kar titkársága. 

A felvételi vizsga menete: 2019. szeptember 16-án 10.00 órai kezdettel írásbeli Gyárfás Elemér terem. 2019. szeptember 16-án 12.00 órai kezdettel szóbeli (interjú) Gyárfás Elemér terem.

Dr. Vik János

dékán

Szerző neve: 
Szerk.