Az egyetemi tanév megnyitója

A BBTE román tagozatának tanévnyitójára

2021. szeptember 27.-én 12:00 órától kerül sor. Részletek itt érhetők el.

A BBTE Magyar Tagozatának tanévnyítójára

2021. szeptember 27.-én 16:00 órától kerül sor. Az idei díszelőadó dr. Kádár Magor docens, aki "Az álhírek csodálatos világa" címmel tart előadást.
A jelenlegi járványhelyzetet figyelve jelezni fogják, hogy az BBTE főépületének Aula Magna dísztermében hányan vehetnek részt fizikai jelenléttel, ám minden oktató kolléga és egyetemi hallgató részvételére számítanak az online térben: https://www.youtube.com/channel/UCSNtKNJnV7WexMC8R7nO33A

A BBTE Német Tagozatának tanévnyítójára

2021. szeptember 27.-én 18:30 órától kerül sor.

A Római Katolikus Teológia Kar kolozsvári Didaktikai Teológia Intézetének tanévnyitójára

2021. szeptember 27.-én, hétfőn 19:00 órától a Veni Sanctae szentmise keretében kerül sor. A járványügyi előírások betartása, vagyis az 1 méter távolságtartás és a védőmaszk megfelelő (orrot és szájat tejlesen eltakaró) viselése mellett, valamint a védettségi, zöld igazolvány birtokában a részvétel fizikai jelenléttel lehetséges. Először a karunk Szent Jeromos kápolnájában rendelkezésre álló ülőhelyek elfoglalása történik, majd pedig a Márton Áron díszteremben foglalnak helyet a résztvevők, ahol kivetítőn követhetik élőben a tanévnyitó szentmisét. Az online bekapcsolódás a Veni Sanctae szentmisébe az itt elérhető zoom-link segítségével lehetséges.

A járványügyi előírások miatt Karunk épületének belső folyósóin, illetve a lépcsőházban nem lehetséges a várakozás. Ezért kérünk mindenkit, hogy a Kar épülete előtt várakozzon, s belépés után szíveskedjék rögtön elfoglalni a helyét.

Szeretettel várunk mindenkit.

Dr. Vik János

dékán

Szerző neve: 
Szerk.