Események

A 2020. március 3-án zajló rektorválasztáson szavazati joggal bíró oktatók listája ITT konzultálható.
A 2020. március 3-án zajló rektorválasztáson szavazati joggal bíró oktatók listája ITT konzultálható.
Az ideiglenes órarend itt érhető el. A változásokra való tekintettel, kérjük legyetek figyelmesek a következő napokban is.
Témaválasztási lap Konzultációs napló Bentlakáskérés Mennyország Bentlakáskérés Hașdeu
Kedves Tanárkollégák, kedves Diákok,
A Babeș-Bolyai Tudományegyetem a Római Katolikus Teológia Kar kezdeményezésére dr. GÁNÓCZY SÁNDOR emeritus professzort 2018. április 17-én, kedden 11.00 órai kezdettel a BBTE főépületének Aula Magna termében ünnepélyes keretek között díszdoktori címmel tünteti ki. Az esemény plakátja itt érhető el.
Kedves diákok, a közölt beosztás szerint a Kőkert (Hașdeu) utcai bentlakásokban a helyek elfoglalása a tanévkezdést megelőző három napon, évfolyamonként történik a következő rendben: Szeptember 29-én – I. évfolyam Szeptember 30-án – II. és III évfolyam Október 1-jén – mesteri és I-III év, akik valamilyen nyomós oknál fogva a számukra kijelölt időpontban nem tudták elfoglalni a helyüket.
Kedveseim, mint minden esztendőben, az idén is, a Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Római Katolikus Teológia Kara minden diákjának, aki igénylést tett le, bentlakást biztosít. Csatoljuk az idei beosztást tudomásulvételre. A beosztást, az évfolyamok illetve ezen belül az összegyűjtött kreditek és az elért tanulmányi eredmények figyelembevételével készítettük el.
Galériáért katt a képre!